Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jasmine Ms. Jasmine
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Shenzhen Chaocheng Sewing Technology Co., Ltd

sadaya
  • sadaya
  • Title

Tentang Kami

Shenzhen Chaocheng Jahit Téhnologi Co, Ltd didirikeun dina taun 2013, khusus dina panalungtikan, pamekaran, penjualan sareng jasa mesin pola listrik industri. Kami ayana di Shenzhen kalayan aksés angkutan anu saé. Dédikasi pikeun ningkatkeun produktivitas, ngirangan biaya tanaga gawé, ngirangan konsumsi listrik pikeun nasabah salaku tujuan perusahaan kami, urang ngalaksanakeun mesin jahit industri, kalebet mesin jahit pola komputer, liang mesin jahit, mesin jahit, mesin jaring listrik anu dilarapkeun dina nyieun sapatu, tas, karpét, sabuk sareng produk kulit atanapi bahan beurat & kandel. Ngaliwat kontrol kualitas anu ketat sareng jasa palanggan anu bijaksana pikeun nyayogikeun solusi terintegrasi mesin jahit otomatis, staf urang anu berpengalaman teras-terasan aya pikeun ngabahas syarat anjeun sareng mastikeun kapuasan customer lengkep. Salaku tambahan, kami parantos nampi sertifikasi ISO 9 0 0 1, sertipikat CE. Ngajual saé di sakumna propinsi di sabudeureun Cina sareng nampi reputasi anu saé dina taun-taun kapungkur, 60% produk urang diékspor ka pasar pasar, kalebet Itali, Rusia, Mexico, Korea, India, Turki, Vietnam jsb. Samentawis éta, Kami sanggup nyandak OEM, ODM sareng paréntah ngaropéa. Perusahaan Chaocheng sok siap nyayogikeun solusi profésional pikeun produksi khusus palanggan. Wilujeng sumping sareng komunikasi. Kanggo nyandak anu pangsaéna, pikeun nunjukkeun pangsaéna. Mesin jahit cache terus ngalegaan.

kabéh Produk

Jasmine

Ms. Jasmine

SEND INQUIRY

  • Tel:

    86-755-84295840

  • Fax:

    86-755-84296326

  • E-mail:

    jasmine@chache-cn.com