Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jasmine Ms. Jasmine
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen Chaocheng Sewing Technology Co., Ltd

Kabeh
  • Kabeh
  • Title

Babagan awake dhewe

Shenzhen Chaocheng Sewing Technology Co, Ltd ditetepake ing taun 2013, khusus ing riset, pangembangan, adol lan layanan mesin pola listrik industri. Kita dumunung ing Shenzhen kanthi akses transportasi sing gampang. Darmabakti kanggo ningkatake produktivitas, nyuda biaya tenaga kerja, nyuda panggunaan tenaga kanggo target minangka target perusahaan, kita nggawe mesin jahit industri, kalebu mesin jahitan pola komputer, mesin jahit punching bolongan, mesin tisu listrik listrik lan piranti otomatis sing gegandhengan sing ditrapake nggawe sepatu, tas, karpet, sabuk lan produk kulit utawa bahan sing abot lan kandel. Liwat kontrol kualitas lan layanan pelanggan sing apik kanggo nyedhiyakake solusi terintegrasi mesin jahit otomatis, staf sing berpengalaman mesthi kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan kanthi lengkap. Kajaba iku, kita entuk sertifikat ISO 9 0 0 1, CE. Ngedol kanthi apik ing kabeh wilayah ing saindenging China lan menang reputasi ing taun kepungkur, 60% produk kita diekspor kanggo pasar pasar, kalebu Italia, Rusia, Meksiko, Korea, India, Turki, Vietnam, lan liya-liyane. OEM, ODM lan pesenan khusus. Perusahaan Chaocheng mesthi siap nyedhiyakake solusi profesional kanggo produksi khusus pelanggan. Sugeng rawuh ing komunikasi. Kanggo nindakake paling akeh, supaya nuduhake paling apik. Mesin jahit chache terus ngluwihi.

Kabeh Produk

Jasmine

Ms. Jasmine

SEND INQUIRY

  • Tel:

    86-755-84295840

  • Fax:

    86-755-84296326

  • E-mail:

    jasmine@chache-cn.com